|
Slobodna Jugoslavija Za sve nas, bez predrasuda, za bolje sutra!
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Faternite
Pridružen/a: 03. 11. 2007. (20:06:28) Postovi: 494 Lokacija: Sarajevo
|
Postano: 15.06.2010, 21:21 Naslov: |
|
|
Moji su iz Ulcinja _________________ Rakovica - centar ex YU
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
Faternite
Pridružen/a: 03. 11. 2007. (20:06:28) Postovi: 494 Lokacija: Sarajevo
|
Postano: 15.06.2010, 23:16 Naslov: |
|
|
| Mirnica (napisa): | | Faternite (napisa): | Pa otvoreno da ti kažem, svi ti regioni i jesu bili naseljeni Albancima naročito Niš i Vranje do Berlinskog kongresa kada pripadaju Srbiji.
Albanci su iz brutalno rasetjerani,pa su im se počeli svetiti na Kosovu i to nikada više nije prestalo. |
Pa i u Vojvodini su bili Nijemci,u Istri Talijani većina pa smo ih mi Slaveni kao tadašnje okupatore istjerali(ko i Srbi Albance),pa mi bi trebali biti subjektivni kad su naši Slaveni u pitanju jer onda kakvi smo mi Jugoslaveni
Pa i u Sjevernoj Americi su Indijanci bili većina,Aboridžini u Australiji,pa to nitko ne spominje.
Zato i jesu Slaveni(izuzev Rusa)inferiorna rasa u odnosu na:Germane,Anglosaksonce,Romane koji su se širili po svijetu,a mi nismo niti svoje teritorije zadržali i još k tome naši kad isele vani se asimiliraju "velike rvatine i srbende" ,a stranci svoje nameću.
Inače,znakovito,jel znate kako se nazivaju navijači Južne Koreje?
Red devils/crveni vragovi("domaći izraz" )a, Sjeverne Koreje-choimila(bijeli anđeli) |
Pa kada su napravili teferić na Gazimestanu nikoga nisu zvali. Sami su se gostili i sami svima drugima rat objavili. Htjeli su sve za sebe, a onaj ko hoće sve za sebe dobije karinu.
Dok su se oni bahatili na Gazimestanu red na Kosovu su održavale združene policijske snage iz svih republika i JNA sastavljena od regruta iz svih republika. Dok su oni nama objavljivali rat mi smo Albancima lomili kičmu za konto Velikosrba. Tek nakon godinu dana od toga događaja Slovenci povlače svoju policijsku jedinicu, a za njima i svi ostali.
Šta bi sad trebalo, da mi opet za njih vadimo kestenje iz vatre? _________________ Rakovica - centar ex YU
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
milan cvijanovic

|
Postano: 16.06.2010, 12:12 Naslov: Karinu.. |
|
|
| jos premeravaju...*VEP* se jos uvozi...? |
|
| [Vrh] |
|
 |
DejanYu
Pridružen/a: 06. 04. 2009. (06:41:22) Postovi: 215 Lokacija: canada
|
Postano: 19.07.2010, 05:28 Naslov: |
|
|
Skof Rozman =  |
|
| [Vrh] |
|
 |
prlepecaribu
Pridružen/a: 21. 12. 2006. (17:29:25) Postovi: 29 Lokacija: SFRJ
|
Postano: 29.07.2010, 13:26 Naslov: |
|
|
 _________________ čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svog |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama. You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|